Partnere

KnowHow Media AS

KnowHow Media er et godt innarbeidet medieselskap med bred faglig kompetanse som i en årrekke har gjennomført oppgaver for NRK og annen offentlig og privat virksomhet. Selskapet utfører alt av medie- og eventtjenester; idéutvikling, prosjektledelse, videoproduksjon, nett-TV, journalistiske tjenester og konferanseavvikling. 
www.knowhow.no

Digital Video Produksjon AS

Digital Video Produksjon utfører online-redigering og digitalt etterarbeid av alle typer produksjoner. Selskapet har avansert verktøy for spesialeffekter og animasjoner og lager alt fra promoer og vignetter til TV-serier og alle typer produkt- og bedriftspresentasjoner.
www.digitalvideo.no

Flash Studio AS

Flash Studio er et produksjonsselskap som utfører TV- og videoproduksjoner som spenner over hele feltet fra reklame til dokumentarer. Et spesialområde er høykvalitetsfoto innenfor ekstremsport, natur og dyr. Alle opptak – både video og stills – gjøres med det nyeste og mest avanserte innen fototeknisk utstyr. 
www.flashstudio.no

2xHolen Consulting AS

Selskapet tilbyr rådgivning og prosjektledelse innenfor event-, arrangements- og produksjonsvirksomhet. Dette innebærer bl.a. planlegging, utvikling og gjennomføring av alle typer kultur-, fag- og firmaarrangementer; små og store arrangementer for offentlig og privat virksomhet; jubileer, konferanser m.m