Video-on-demand og live-sendinger

Vi leverer komplette streamingløsninger og TV-distribusjon med alle produksjonsmuligheter bilde og lyd. Vi produserer også alt av TV og video.

Vi kan gi full service, eventuelt inkludert redaksjon som lager innhold.

Vi har en spesialavdeling for effektiv streaming: Fra arrangementer og kurs. Eller streaming på din hjemmeside. Dette er en digital utvikling som alle kan ta del i; ja, må ta del i!

Avdelingen er spesialtilpasset for å utføre de enkle, men virkningsfulle oppgavene så kost-effektivt som mulig. Slik at en organisasjon kan få deltatt i den digitale utvikling uten store kostnader.

Så har vi full service avdeling for de mest omfattende oppgavene.

TV-kanaler

Dagens moderne Marketing: «Customer experience» (CX)= Interaksjonen mellom kunden og en organisasjon gjennom deres kontakt på alle plan. Utvidet kontakt og god «experience» gir mer lojale kunder.

Digital utvikling har åpnet for din egen, ekte TV-kanal med TV-programmer fra ditt produktområde. Det vil vise din dedikasjon til ditt produktområde og til kunden din.

Ekte TV-kanal er TV-programmer 24/7. Med tidsskjema og bibliotek «On Demand» (OD).

Hvis du jobber med mat: Gi kundene matopplevelser. Og TV med matopplevelser fra hele verden!

Vi drifter, teknisk og redaksjonelt, din egen, ekte TV-kanal 24/7.

Ekte TV-Kanal

Vi vil gjerne fortelle om hva moderne marketing har å gjøre med at en kunde vil skape sin egen TV-kanal.
Derfor har vi nedenfor inndelt i to seksjoner:

Dagens moderne marketing og egen, ekte TV-kanal.

Vi mener det har mye med hverandre å gjøre! Vi har lang erfaring i bedriftsrådgivning, marketing og marketing research
i rolle som konsulent og i egen bedrift. Og vil gjerne dele våre silofrie tanker i en digital verden.

CXM.png

 

MODERNE MARKETING

 

 

 

 

Rundt 1970-tallet var det Professor Leif Holbæk-Hansen ved NHH som brakte den gang moderne marketing til Norge fra USA. Tankesettet var kundetilfredshet og kundens beste i fokus. Det er et tankesett som virker ennå. Men det har skjedd en raffinert utvikling: Stadig mer fokus på kunden og vilje til kundetilfredshet. For det er dette som teller i en stadig mer konkurranseutsatt verden.Vi hopper fort til dagens verden: I tillegg til produktløftet selv; USP, har vi fått begrepet «Customer service»: Relasjonen mellom kunde og bedrift må være noe mer enn produkt- relasjonen.

Noen har tatt steget enda videre ved å innføre «Customer relationship Management» (CRM).

Og da er vi over i dagens mest spennende tanker: «Customer experience» (CX)= Interaksjonen mellom kunden og en organisasjon gjennom deres kontakt på alle plan; en integrert del av CRM.

Og da må vi lengre enn både kundens produktopplevelser, service og vennlig opptreden. Det må etableres nye plan. Hjemmeside er et slikt plan, som nå alle har. Siden alle har det, er det heller ikke noe unikt.

Det kan være mange muligheter for å etablere nye plan og nye kontaktmuligheter med kundene. En slik mulighet er egen, ekte TV-kanal.

Ekte TV-kanal er en TV-kanal med løpende TV-programmer 24/7. Med programmer både etter tidsskjema og bibliotek «On Demand» (OD). Slik du ser en TV-kanal på kabel i stua.

I en markedsundersøkelse i Digital Trends Report» ble bedriftene spurt hva som er de mest spennende forretningsmuligheter fremover: «Customer experience (22 prosent), Content marketing (15 prosent) og mobil (13 prosent). I egen ekte TV-kanal har du alle tre!

Digital utvikling har åpnet for egen, ekte TV-kanal med TV-programmer fra ditt virksomhetsområde. Det vil vise din dedikasjon til ditt produktområde og til kunden din.

 
offline tv1.jpg

Ekte TV-kanal

 

Ekte TV-kanal er en TV-kanal med løpende TV-programmer 24/7. Med programmer både etter tidsskjema og bibliotek «On Demand» (OD). Slik du ser en TV-kanal på kabel i stua.  

Vi har lang erfaring i alle sider av etablering og drift av TV-kanaler. Og vi kan påta oss «full service» av absolutt alle oppgaver. Mens du skaper RETURN on INVOLVEMENT.

Kostnaden for drift av TV-kanal  i dag er en brøkdel av det tradisjonelle; muliggjort av digital utvikling. Kostnaden er «nesten ingen ting»! Det koster mindre enn drift av hjemmesiden din, fordi: Vi har en strømlinjeformet, høyeffektiv arbeidsform for TV-drift som vi mener ingen kan måle seg med.

Vi starter naturligvis relativt forsiktig; med fortrinnsvis internasjonale TV-programmer. Så bygger vi videre i den utstrekning du ønsker. Vi starter med distribusjon på Internett. Så tar vi også kabel.

Vil du ønske å regne dette hjem? Nesten meningsløst! Har du regnet hjem hjemmesiden din? Har du regnet hjem din «Customer Service»? Men naturligvis kan vi regne hjem din egen, ekte TV-kanal! Med enda et nytt plan for relasjon til dine kunder er ikke det vanskelig.

Og da er vi er i dagens mest spennende marketingtanker: «Customer experience» (CX)= Interaksjonen mellom kunden og en organisasjon gjennom deres kontakt på alle plan; en integrert del av CRM.
Og da må vi lengre enn både kundens produktopplevelser, service og vennlig opptreden. Det må etableres nye plan. Hjemmeside er et slikt plan, som nå alle har. Siden alle har det, er det heller ikke noe unikt.

Det kan være mange muligheter for å etablere nye plan og nye kontaktmuligheter med kundene. En slik mulighet er egen, ekte TV-kanal.

Bedriften må ha en større «commitment»; noe som viser pasjon for – og dedikasjon til sitt kjerneområde og sine kunder. Naturligvis i digital synlighet.

Neste generasjon «commitment» for de beste er egen TV-kanal 24/7.

Som bonus får du en helt ny mediekanal; en ny måte for kontakt med kundene. Og det koster mindre enn en månedskampanje.

Tenk deg at du jobber med mat. Hvis du er dedikert, vil du gi kundene dine matopplevelser. Og TV-programmer med matopplevelser; fra hele verden! 24/7. Du vil gi kundene dine din egen MAT-TV.

Jobber du med helse, vil du vise kundene helse- og treningsTV: Helse-TV. Jobber du med reiseliv, vil du vise «Travel TV».

La oss tenke i et ekte 360 graders perspektiv. Silofritt. Med fokus på «Return on Involvement».

 

Du får 50 GB lagringsplass og 500 seertimer
uten å betale og uten å binde deg.

 
 
 

Tenk deg at du jobber med mat. Gi kundene dine matopplevelser, og TV-programmer med matopplevelser; fra hele verden! 24/7.
Jobber du med helse, vil du vise helse- og treningsTV. Jobber du med reiseliv, vil du vise Travel TV.
Vi drifter (teknisk og redaksjonelt) din egen, ekte TV-kanal.

Egen player eller på hjemmeside

Du kan enten ha videoene på en egen nettside (player) – eller linke til dem fra hjemmesiden din (embedding).

Kategorier

Videoene kan organiseres i kategorier slik at seerne raskt finner det de vil se.

 

Enkoding

StreamChannel gjør om videoene (enkoder)  til et format som er tilpasset Internett.

Video-on-demand

Seerne kan spille videoene ved å klikke i menyen. 

 

Transkoding

Når en seer bruker kanalen, registreres automatisk om vedkommende er på mobil, brett, PC eller Mac, og videoen spilles av i aktuelt format (transkoding).

Live-sending

Du kan overføre direktesendinger. Parallelt med overføringen kan opptaket også lagres. Denne enkle lagringsfunksjonen er unik for StreamChannel.

 

Chat

Under live-sendinger kan seerne chatte og kommentere på sosiale medier. Dette krever pålogging via Facebook eller e-post for å sikre at chattingen foregår i kontrollerte former. 

Kalender

Du kan legge oversikt over kommende sendinger inn i en live-kalender, slik at seerne informeres i god tid.

 

Betalingsløsning

Det er betalingsløsning både for live-sendinger og video-on-demand (Pay Per View). 

VIP-seere

Hvis du har lagt inn betalingsløsning, og noen likevel skal ha gratis tilgang, kan du gi disse en spesialkode. Vil du vite hvem som benytter seg av tilbudet, må du kreve innloggning. 

 

Reklame

Du kan legge inn reklame både i live-sendinger og i video-on-demand.

Grafisk profil

StreamChannel er lett å tilpasse til den grafiske profilen du ellers har. 

 

Geoblocking

Du kan styre i hvilke land sendingene skal vises.

Statistikk

Du kan lese av hvor mange som har sett på og gjennomsnittlig seertid. Du kan også lese av hvor de befinner seg, på hva slags plattform og mye annet.

 

HD

Alt kan sendes i HD. Men du må passe på at utstyr og båndbredde har stor nok kapasitet. 

RTMP

Full støtte for streaming via RTMP-protokoll (Real Time Messaging Protocol). Det betyr at StreamChannel støtter alle de vanligste hardware og software enkodere for å sende live på nettet, som Flash Media Live Encoder, Wirecast og VidBlaster.

 

Sikkerhet og kapasitet

StreamChannel er beskyttet av SSL (Secure Sockets Layer), slik at seerne kan føle seg trygge når de bruker kanalen. Videoer i StreamChannel ligger på servere med døgnkontinuerlig overvåkning og drift, og med redundency hvis alt skulle gå galt. 

Embedding hvor som helst

Ønsker man å embedde kanalen på eksterne websider, har StreamChannel full støtte for dette både i form av embedding av spillere og i form av lenker til den aktuelle siden i StreamChannel.

StreamChannel har mange fornøyde brukere.

Vi valgte å bruke de samme som laget videoene våre om Toppforskningsinitiativet til å streame videoene til Internett. Leveransene har alltid holdt svært høy kvalitet, og da er det både trygt og praktisk å bruke dem. Og billig – ikke minst.
— Anne Riiser, kommunikasjonssjef NordForsk
Vår live 24/7 TV-kanal TVMaritimeHD skjer gjennom StreamChannel AS. Meget god service
og oppfølgning. Meget gode kunnskaper.
— Morten Christiansen, Maritime redaktør TV-Maritim Norge AS
Morten pict BW.png
 

Her er noen eksempler på hvordan våre kunder bruker sine videokanaler.

 

EKSEMPLER MED EMBEDDING PÅ HJEMMESIDE

 TV Maritime HD

TV Maritime HD

 TV Visjon Norge

TV Visjon Norge

EKSEMPLER PÅ EGEN PLAYER

 Det Norske Travselskap

Det Norske Travselskap

 NordForsk Media

NordForsk Media

Andre eksempler som viser bruk av samme system

 RBK TV

RBK TV

 Nya Åland

Nya Åland

 Smålandsposten

Smålandsposten

KnowHow Media AS

KnowHow Media er et godt innarbeidet medieselskap med bred faglig kompetanse som i en årrekke har gjennomført oppgaver for NRK og annen offentlig og privat virksomhet. Selskapet utfører alt av medie- og eventtjenester; idéutvikling, prosjektledelse, videoproduksjon, nett-TV, journalistiske tjenester og konferanseavvikling. 
www.knowhow.no

Digital Video Produksjon AS

Digital Video Produksjon utfører online-redigering og digitalt etterarbeid av alle typer produksjoner. Selskapet har avansert verktøy for spesialeffekter og animasjoner og lager alt fra promoer og vignetter til TV-serier og alle typer produkt- og bedriftspresentasjoner.
www.digitalvideo.no

Flash Studio AS

Flash Studio er et produksjonsselskap som utfører TV- og videoproduksjoner som spenner over hele feltet fra reklame til dokumentarer. Et spesialområde er høykvalitetsfoto innenfor ekstremsport, natur og dyr. Alle opptak – både video og stills – gjøres med det nyeste og mest avanserte innen fototeknisk utstyr. 
www.flashstudio.no

2xHolen Consulting AS

Selskapet tilbyr rådgivning og prosjektledelse innenfor event-, arrangements- og produksjonsvirksomhet. Dette innebærer bl.a. planlegging, utvikling og gjennomføring av alle typer kultur-, fag- og firmaarrangementer; små og store arrangementer for offentlig og privat virksomhet; jubileer, konferanser m.m

 

Knut Bjerkan
Teknisk producer / Support
Tlf. 907 70 940
knut@streamchannel.no

 

Per Jordal
Producer
Tlf. 920 61 200
per@streamchannel.no

 

Odd Kaldefoss
Producer
Tlf. 905 43 440
odd@streamchannel.no

SveinMorten.png
 

Svein Morten Buer
Producer
Tlf. 900 35 395
svein.morten@streamchannel.no

aashild.png
 

Aashild Sørheim
Daglig leder
Tlf. 918 08 320
aashild@streamchannel.no

Erik rynning profil BW.jpg
 

Erik Rynning
Producer
Tlf. 920 35 300
erik@online.no