Video-on-demand og live-sendinger

 

Med StreamChannel kan du enkelt opprette din egen nettbaserte videokanal. Her kan du distribuere både video-on-demand og live-sendinger. Ved å publisere via StreamChannel forsvinner ikke seerne så lett videre til andre når de har sett din video, slik de ofte gjør hvis du legger videoene ut på åpne nettsteder som YouTube eller Vimeo.

 
 
 
 

Du får 50 GB lagringsplass og 500 seertimer
uten å betale og uten å binde deg.

 
 
 

StreamChannel har mange fornøyde brukere.

Vi valgte å bruke de samme som laget videoene våre om Toppforskningsinitiativet til å streame videoene til Internett. Leveransene har alltid holdt svært høy kvalitet, og da er det både trygt og praktisk å bruke dem. Og billig – ikke minst.
— Anne Riiser, kommunikasjonssjef NordForsk
 
 
Vår live 24/7 TV-kanal TVMaritimeHD skjer gjennom StreamChannel AS.
Meget god service og oppfølgning.
Meget gode kunnskaper.
— Morten Christiansen, Maritime redaktør TV-Maritim Norge AS
 
Morten pict BW.png
 
 

Her er noen eksempler på hvordan våre kunder bruker sine videokanaler.

 

EKSEMPLER MED EMBEDDING PÅ HJEMMESIDE

TV Maritime HD

TV Maritime HD

TV Visjon Norge

TV Visjon Norge

EKSEMPLER PÅ EGEN PLAYER

Det Norske Travselskap

Det Norske Travselskap

NordForsk Media

NordForsk Media

Andre eksempler som viser bruk av samme system

RBK TV

RBK TV

Nya Åland

Nya Åland

Smålandsposten

Smålandsposten

Egen player eller på hjemmeside

Du kan enten ha videoene på en egen nettside (player) – eller linke til dem fra hjemmesiden din (embedding).

Kategorier

Videoene kan organiseres i kategorier slik at seerne raskt finner det de vil se.

 

Enkoding

StreamChannel gjør om videoene (enkoder)  til et format som er tilpasset Internett.

Video-on-demand

Seerne kan spille videoene ved å klikke i menyen. 

 

Transkoding

Når en seer bruker kanalen, registreres automatisk om vedkommende er på mobil, brett, PC eller Mac, og videoen spilles av i aktuelt format (transkoding).

Live-sending

Du kan overføre direktesendinger. Parallelt med overføringen kan opptaket også lagres. Denne enkle lagringsfunksjonen er unik for StreamChannel.

 

Chat

Under live-sendinger kan seerne chatte og kommentere på sosiale medier. Dette krever pålogging via Facebook eller e-post for å sikre at chattingen foregår i kontrollerte former. 

Kalender

Du kan legge oversikt over kommende sendinger inn i en live-kalender, slik at seerne informeres i god tid.

 

Betalingsløsning

Det er betalingsløsning både for live-sendinger og video-on-demand (Pay Per View). 

VIP-seere

Hvis du har lagt inn betalingsløsning, og noen likevel skal ha gratis tilgang, kan du gi disse en spesialkode. Vil du vite hvem som benytter seg av tilbudet, må du kreve innloggning. 

 

Reklame

Du kan legge inn reklame både i live-sendinger og i video-on-demand.

Grafisk profil

StreamChannel er lett å tilpasse til den grafiske profilen du ellers har. 

 

Geoblocking

Du kan styre i hvilke land sendingene skal vises.

Statistikk

Du kan lese av hvor mange som har sett på og gjennomsnittlig seertid. Du kan også lese av hvor de befinner seg, på hva slags plattform og mye annet.

 

HD

Alt kan sendes i HD. Men du må passe på at utstyr og båndbredde har stor nok kapasitet. 

RTMP

Full støtte for streaming via RTMP-protokoll (Real Time Messaging Protocol). Det betyr at StreamChannel støtter alle de vanligste hardware og software enkodere for å sende live på nettet, som Flash Media Live Encoder, Wirecast og VidBlaster.

 

Sikkerhet og kapasitet

StreamChannel er beskyttet av SSL (Secure Sockets Layer), slik at seerne kan føle seg trygge når de bruker kanalen. Videoer i StreamChannel ligger på servere med døgnkontinuerlig overvåkning og drift, og med redundency hvis alt skulle gå galt. 

Embedding hvor som helst

Ønsker man å embedde kanalen på eksterne websider, har StreamChannel full støtte for dette både i form av embedding av spillere og i form av lenker til den aktuelle siden i StreamChannel.

 

KnowHow Media AS

KnowHow Media er et godt innarbeidet medieselskap med bred faglig kompetanse som i en årrekke har gjennomført oppgaver for NRK og annen offentlig og privat virksomhet. Selskapet utfører alt av medie- og eventtjenester; idéutvikling, prosjektledelse, videoproduksjon, nett-TV, journalistiske tjenester og konferanseavvikling. 
www.knowhow.no

Digital Video Produksjon AS

Digital Video Produksjon utfører online-redigering og digitalt etterarbeid av alle typer produksjoner. Selskapet har avansert verktøy for spesialeffekter og animasjoner og lager alt fra promoer og vignetter til TV-serier og alle typer produkt- og bedriftspresentasjoner.
www.digitalvideo.no

Flash Studio AS

Flash Studio er et produksjonsselskap som utfører TV- og videoproduksjoner som spenner over hele feltet fra reklame til dokumentarer. Et spesialområde er høykvalitetsfoto innenfor ekstremsport, natur og dyr. Alle opptak – både video og stills – gjøres med det nyeste og mest avanserte innen fototeknisk utstyr. 
www.flashstudio.no

2xHolen Consulting AS

Selskapet tilbyr rådgivning og prosjektledelse innenfor event-, arrangements- og produksjonsvirksomhet. Dette innebærer bl.a. planlegging, utvikling og gjennomføring av alle typer kultur-, fag- og firmaarrangementer; små og store arrangementer for offentlig og privat virksomhet; jubileer, konferanser m.m